Zakelijk | Evenementenlocatie

Zakelijk in de Kerk

Unieke locatie

Op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor een zakelijk event? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

De Kerk, die nu dient als evenementenzaal, is dé locatie voor een zakelijk event. De oude, authentieke elementen van de kerk komen naar voren in een modern jasje. Een bedrijfsfeest, seminar, een presentatie of borrel, alles is mogelijk! Wij regelen het graag voor en samen met u. Zo zorgen we voor een onvergetelijk event.

De locatie is goed bereikbaar, ligt op zo’n 30 minuten rijden van Eindhoven en Tilburg en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Alles op één locatie

Bij de Kerk is alles mogelijk. Wist u dat we ons in een natuurvolle omgeving bevinden? We zijn erg flexibel en denken graag met u mee. Wij doen er alles aan om uw wens en verwachtingen te overtreffen.

In onze zaal zijn verschillende samenstellingen mogelijk. Van grote tot kleine evenementen, wij creëren de perfecte setting, afgestemd op uw event. Zo beschikken we over de mogelijkheid om de zaal intiemer in te delen voor wat kleinere gezelschappen. Onze chique zwarte theaterdoeken maken de zaal knusser, kleiner en creëren een sfeervolle setting. Op deze manier richten we de zaal in op maat voor uw gezelschap.

Mogelijke opstellingen

De inrichting van de zaal is afhankelijk van de insteek van uw event. Dit wordt altijd vooraf in samenspraak met u gedaan. Om alvast een beeld te geven bij de mogelijkheden zijn de meest voorkomende opstellingen hier uitgewerkt. Staat de gewenste indeling er niet tussen? Geen probleem! Laat het ons weten en wij richten de zaal naar voorkeur in.

350 pers. presentatie

700 pers. bedrijfsfeest

250 pers. diner

150 pers. diner en bedrijfsfeest

Mogelijkheden bespreken

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.