Zakelijk in de Kerk

Unieke locatie

Op zoek naar een unieke en inspirerende locatie voor uw zakelijk event?
Dan bent u bij de Kerk aan het juiste adres!

De Kerk, die nu dient als evenementenzaal, is dé locatie voor een zakelijk event.
Een seminar, bedrijfsfeest, alles is mogelijk! Wij regelen het graag voor én samen met u. Zo zorgen we ervoor dat het een onvergetelijk event wordt!

De oude, authentieke elementen van de kerk komen naar voren in een modern jasje. De locatie is goed te bereiken en ligt op zo’n 30 minuten rijden van Eindhoven en Tilburg.

Alles op één locatie

In de Kerk is alles mogelijk. Tevens kan er gebruik worden gemaakt van de natuurvolle omgeving waarin we ons bevinden. De zaal kan worden opgedeeld in delen voor alle samenstellingen.

We zijn erg flexibel en denken graag met u mee. Wanneer u een wens heeft, doen wij er alles aan deze te overtreffen.

We hebben de mogelijkheid om de zaal intiemer in te delen voor de wat kleinere gezelschappen. Onze chique zwarte theaterdoeken maken de zaal knusser, kleiner en creëren een sfeervolle setting. Op deze manier richten we de zaal op maat in voor uw gezelschap deze dag.

Mogelijke opstellingen:

De wijze waarop wij de zaal inrichten is afhankelijk van de samenstelling en de insteek van uw event. Dit wordt altijd vooraf in samenspraak met u gedaan. Om alvast een beeld te geven bij de mogelijkheden zijn de meest voorkomende opstellingen hier uitgewerkt. Mocht de perfecte indeling er niet tussen staan? Geen probleem! Laat het ons weten en wij zorgen dat de zaal naar jullie voorkeur is ingericht.

350 pers. presentatie

700 pers. bedrijfsfeest

250 pers. diner

150 pers. diner en bedrijfsfeest

Mogelijkheden bespreken

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.