Uitvaart bij De Kerk

Unieke uitvaartlocatie

De Kerk Oostelbeers is een bijzondere uitvaartlocatie. De Heilige Andreas en Antonius van Paduakerk stamt uit 1934. De oude, antieke elementen van de kerk komen naar voren in een modern jasje. Door de bijzondere sfeer, waarbij het altaar, het glas in lood en de muurschilderingen behouden zijn gebleven, is het een van de meest unieke uitvaartlocaties van Noord-Brabant.

Samen creëren we een mooi, waardig en persoonlijk afscheid voor uw naasten.

Persoonlijk afscheid

Een besloten of open afscheid? In grote of kleine kring? Bij De Kerk in Oostelbeers is alles mogelijk. In onze grote zaal liggen alle opties open. We hebben alles tot onze beschikking om het afscheid tot in details te verzorgen.

We hebben de mogelijkheid om de zaal intiemer in te delen voor de wat kleinere gezelschappen. Onze chique zwarte theaterdoeken maken de zaal kleiner en creëren een prettige setting. Op deze manier richten we de zaal op maat in voor uw gezelschap deze dag.

Bereikbaarheid

De Kerk is een bijzondere locatie in Oostelbeers, gemeente Oirschot. De locatie ligt op zo’n 20 minuten rijden van Eindhoven en Tilburg. De locatie is in 3 minuten bereikbaar vanaf de snelweg via afslag Oirschot. U kunt gratis parkeren voor de deur.

Mogelijkheden bespreken

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.