Trouwen

Trouwen bij De Kerk

Unieke trouwlocatie

Trouwen in Brabant doe je bij De Kerk Oostelbeers. Een unieke trouwlocatie voor bruiloften en trouwfeesten, gelegen in een natuurvolle omgeving. De kerk, die nu dient als evenementenlocatie, is dé locatie voor een prachtig feest. De oude, antieke elementen komen naar voren in een modern jasje. Van ceremonie tot aan het trouwfeest. Wij regelen het graag voor en samen met je en zorgen ervoor dat dit een dag is, om nooit te vergeten!

De locatie is goed bereikbaar, ligt op zo’n 20 minuten rijden van Eindhoven en Tilburg en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

Alles op één locatie

De verschillende unieke elementen op onze locatie zorgen voor de mooiste dag uit jouw leven. Onze Oude Toren is de idyllische plek voor jouw trouwceremonie, omgeven door natuur en op steenworpafstand van De Kerk. Daarnaast hebben we twee ruimtes met verschillende mogelijkheden voor de ceremonie, het diner en/of jouw trouwfeest. Waar het café ruimte biedt voor een knus feest, liggen in de grote zaal nog alle opties open. Wij hebben alles tot onze beschikking om jullie dag tot in details te verzorgen. Samen maken we er een onvergetelijk feest van.

We hebben de mogelijkheid om de zaal intiemer in te delen voor de wat kleinere gezelschappen. Onze chique zwarte theaterdoeken maken de zaal knusser, kleiner en creëren een intiemere setting. Op deze manier richten we de zaal op maat in voor jullie gezelschap deze dag. Zo realiseren we een prachtig, intiem trouwfeest op een chique manier.

Oude toren

Oude Toren

Omgeven door een natuurvolle omgeving waar oude, antieke elementen naar voren komen. Zoals deze middeleeuwse kerktoren, de Oude Toren.

Zaal ceremonie opstelling

Ceremonie

Van ceremonie tot aan het trouwfeest. Samen bespreken we jullie wensen en zorgen we ervoor dat dit een dag wordt, om nooit te vergeten!

Trouwen bij De Kerk

Trouwfeest

Tijd voor feest! We beschikken over een een unieke evenementenlocatie met antieke elementen van de kerk. Geschikt tot wel 700 personen.

Mogelijkheden bespreken

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.