Trouwen

Trouwen bij De Kerk

Unieke trouwlocatie

Trouwen in Brabant doe je bij De Kerk Oostelbeers. Een unieke trouwlocatie voor bruiloften en trouwfeesten. De kerk, die nu dient als evenementenzaal, is dé locatie voor een prachtig feest. Van ceremonie en diner tot aan het trouwfeest. Wij regelen het graag voor en samen met je en zorgen ervoor dat jouw dag er een is, om nooit te vergeten. De oude, antieke elementen van de kerk komen naar voren in een modern jasje. De locatie is goed te bereiken en ligt op zo’n 30 minuten rijden van Eindhoven en Tilburg.

Alles op één locatie

De verschillende unieke elementen op onze locatie zorgen voor de mooiste dag uit jouw leven. Onze Oude Toren is de idyllische plek voor jouw trouwceremonie, omgeven door natuur en op steenworpafstand van De Kerk. Daarnaast hebben we twee ruimtes met verschillende mogelijkheden voor de ceremonie, het diner en/of jouw trouwfeest. Waar het café ruimte biedt voor een knus feest, liggen in de grote zaal nog alle opties open. Wij hebben alles tot onze beschikking om jullie dag tot in details te verzorgen. Samen maken we er een onvergetelijk feest van.

We hebben de mogelijkheid om de zaal intiemer in te delen voor de wat kleinere gezelschappen. Onze chique zwarte theaterdoeken maken de zaal knusser, kleiner en creëren een intiemere setting. Op deze manier richten we de zaal op maat in voor jullie gezelschap deze dag. Zo realiseren we een prachtig, intiem trouwfeest op een chique manier.

Oude toren

Oude Toren

Zaal ceremonie opstelling

Ceremonie

Trouwen bij De Kerk

Trouwfeest

Mogelijkheden bespreken

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op of maak een vrijblijvende afspraak om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.